Långhelg – min Onsdag

Ja, lite dags uppdatering om vad gjorde i veckan låter bra tycker jag så jag kör på!

I onsdags övningskörde jag för första gången på trafik skolan. Ja, har gått bättre förut om jag ska vara ärlig.

Sen åkte jag hem till mormor och morfar, blev bjuden på kyckling och ris. Sen spelade jag lite kort med mormor (jag vet det typical thing 2 do hos mormor) haha. Nej med det var kul att umgås med mormor lite och hälsa på hennes katt.

Har inte varit där på typ en månad, så det var som sagt trevligt!

bild 2(1) bild 3 kopia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>