SUMMERBURST

bild 1 bild 1(1) bild 1(2) bild 2(4) bild 3(2) bild 4(1) bild 4(2)

Här kommer en liten bildbomb från summerburst festival. Dock tog jag inga fler kort än dessa för jag va helt upptagen med att ha så jävla roligt!

Passar även på att säga förlåt för att jag inte har bloggat, men då jag va i Stockholm tog jag mig inte tid till att uppdatera sen har jag jobbat hela denna vecka och har somnat direkt när jag kommit hem och sovit till typ 22 på kvällen. Sämst jag vet men nu ska jag skärpa till mig!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>