Sista jobb veckan.

Håller bokstavligt talat på att avlida, jag har helt vänt på dygnet och kommer knappt upp på mornarna. Helt slut är jag. Går upp, åker till jobbet till 8. Jobbar till 3 denna vecka hela veckan sen åker jag hem och lägger mig på soffan. Sen kollapsar jag och somnar till typ klockan 8 på kvällen. Sen är jag jätte pigg hela natten sen. Jätte roligt, eller inte.

Som tur är så är det  sista veckan av jobb sen blir det ett litet uppehåll i ca 5 veckor innan det är dags att sätta fart igen med mer jobb.

Gud 5 veckor låter jätte mycket, haha räknade ärligt talat om det här 3 gånger för att jag trodde jag räknat fel.

Typiskt mig!

Imorgon? (idag? – tolka det hur ni vill) efter jobbet ska jag till stallet och rida Gul, vilket säkert va 3 månader sen jag red henne sist. Jösses tiden går så otroligt fort.

Nej gud nu ska jag faktiskt gå och sova, är döds trött. Godnatt gullisar!

Skärmavbild 2014-06-24 kl. 01.26.53.png

Lånar en bild från Susanne som tog kortet då Gabi tävlat!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>