Motivationen är på topp!

bild 3

– just nu! får väl se hur länge det kommer hålla i sig. Haha nej, men jag är verkligen superduper motiverad till att börja gå ut och springa osv. Känner mig verkligen super taggad på att bli lite tränad.

Sen är jag skit lycklig pga att jag fick ett superduper förslag av min hopptränare idag, så just nu ser inte mitt liv här i Falun helt fel ut! 😉

Idag har jag alltså gått 9 kilometer i en pw, känns så skönt! och nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig.

Imorgon bär det av mot ludvika för massa ”ärenden” sen kommer jag åka tillbaka till Falun när jag är klar! :)

Tills jag bloggar igen så får ni ha det bäst!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>