omg I’m back!?

Rubriken talar, jag har haft en liten bloggpaus ett tag, men är nu tillbaka!

Hur är det med er läsare?

Jag själv kämpar på med skolan, hästarna och ångesten och äntligen börjar det se ljust ut för mig!

Jag har den senaste tiden mått riktigt dåligt och kämpat mig igenom dag för dag. Har varit hos min psykolog och vi har äntligen kommit fram till att doktorn har feldiagnoserat mig i över 2 års tid, jag har ätit fel medicin och det är därför jag inte blivit bättre överhuvudtaget! Så nu äntligen är jag påväg att få medicin som kommer hjälpa mig att bli mig själv igen.

 

På tal om annat,

Nu ska jag fortsätta plugga lite så hörs vi sen!

PUSS!

IMG_0076

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>