Tjoho

Japp, long time no see!

Jag har fokuserat 100% i skolan och hästarna nu för tiden och valde att lägga bloggen åt sidan för tillfället då, jag hade det väldigt stressigt även utöver det med men det är inget jag vill gå in på just nu. Men nu kommer jag att börja blogga igen och är väldigt taggad för att starta igång igen och jag hoppas ni är lika taggad över detta som jag är! 😉

Lite kort om vad jag kan dela med mig om mitt liv just nu,

Jag har flyttat tillbaka till Ludvika igen (också det pga personliga skäl). Det har absolut inget med min och Jossans vänskap att göra, vi är precis lika bra vänner som vi alltid har varit.

Vi har även fått hem en ny häst som jag ska fixa till, rida in, utbilda osv, kommer garanterat bli superbra.

Detta är vad jag kommer dela med mig av just nu, kommer  att berätta mer om den nya pollen sen i ett annat inlägg!

Puss så länge,

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>